Maria Jokisesta FM-hausin operatiivinen johtaja – Forssan Yrityskehityksen toimitusjohtaja vaihtuu

Maria Jokinen
Forssan Yrityskehityksen toimitusjohtaja Maria Jokinen sekä Forssan Nuorkauppakamarin presidentti Jaakko Leskinen ja projektipäällikkö Eero Hirvikoski.

Forssan Yrityskehityksen toimitusjohtaja Maria Jokinen siirtyy FM-Hausin palvelukseen operatiiviseksi johtajaksi. Hän aloittaa uudessa tehtävässään ensi vuoden alusta.

”Maria Jokinen on tehnyt loistavaa työtä ja olemme siitä hyvin onnellisia. Hän on saanut ison pyörän pyörimään, mikä on mahtava osoitus siitä, että kaupunkiseudullamme on mahdollisuuksia vaikka mihin”, toteaa Forssan Yrityskehityksen hallituksen puheenjohtaja Jaana Lähteenkorva.

Yksi tärkeimmistä tavoitteista on toteutunut, kun palvelut on saatettu haluttaviksi koko seutukunnalle. Tammela, Jokioinen ja Ypäjä ovat päättäneet ostaa yritysneuvontapalvelut Forssan Yrityskehitykseltä.

Maria Jokinen kertoo harkinneensa päätöstä pitkään.

”FM-Haus on yritys, jonka arvot vastaavat omia arvojani. Mielestäni tulevaisuuden menestyjät panostavat yrityskulttuuriin ja työnantajaimagoon. FM-Haus on mielestäni sellainen tulevaisuuden yritys, jonka kasvussa haluan olla mukana”, toteaa Maria Jokinen.