Forssassa filmataan jälleen – Trilleriin haetaan avustajia

Elokuva

Taitoluistelun maailmaan sijoittuvaa trilleriä kuvataan Forssassa. Parhaillaan etsitään avustajia.

Roope Oleniuksen ohjaaman Free Skaten kuvausten keskiössä tulee olemaan Forssan jäähalli. Pääroolissa on Veera W. Vilo. Trilleri tähtää kansainvälisille markkinoille.

Käynnissä on hanke, joka houkuttelee kaupunkiin elokuvatuotantoja. ”Forssa Film Office palvelee tuotantoyhtiötä, markkinoi seutua kuvauspaikkana, tuo seudulle lisää näkyvyyttä ja samalla myös elinvoimaa”, kertoo Forssan Yrityskehityksen toimitusjohtaja Maria Jokinen.

Ensi-iltansa Free Skate saa ensi vuonna.

Free Skate -elokuvan kuvaukset Forssan Jäähallissa maanantaina 12.8. klo 17.30-19.30. Avustajiksi haluavia pyydetään lähettämään sähköpostia kuvan ja yhteystietojen kera osoitteeseen brightfamepictures@gmail.com.