13-vuotias varasti koruja ja valehteli poliisille Hämeenlinnassa

Poliisi on saanut pitkäkyntisiä kiinni Kanta-Hämeessä.

Hämeenlinnassa Kaivokadulla kauppakeskuksessa 13-vuotias poika meni sovituskoppiin liikkeestä otettujen hupparin ja korujen kanssa. Sen jälkeen hän poistui myymälästä. Vartijat pysäyttivät pojan kauppakeskuksen ulko-ovella. Hänen taskustaan löytyi liikkeestä anastettuja koruja. Poliisille poika kertoi väärät henkilötiedot.

Partio kiinnitti Hämeenlinnassa huomiota entuudestaan tuntemaansa 31-vuotiaaseen mieheen, joka oli liikkeellä polkupyörällä. Hän lähti pakoon. Poliisi tavoitti miehen. Tämän hallusta löytyi pieni määrä huumausaineita ja akkuhiomakone, jonka alkuperää hän ei suostunut kertomaan.

Riihimäellä Riihikadulla kärähti polkupyörävaras itse teossa. Omistaja yritti pitää miestä kiinni. Tämä kuitenkin sai riuhtaistua itsensä irti. Omistaja onnistui kuvaamaan miehen ennen kuin varas otti puhelimen ja heitti maahan. Poliisi tunnisti epämääräisen hiipparin valokuvasta. Polkupyörästä oli viety siinä kiinni ollut aurinkokenno ja kulkupeli kärsi muitakin vaurioita. Omistaja sai lieviä vammoja tapauksen yhteydessä.