Forssa pyrkii kiertotalouden kärjeksi

Maria Jokinen

Forssan Yrityskehityksen toimitusjohtaja Maria Jokinen on Vuoden Businessvaikuttaja. Kuvassa myös Forssan Nuorkauppakamarin presidentti Jaakko Leskinen ja projektipäällikkö Eero Hirvikoski.

Kiertotaloutta buustataan Forssan kaupunkiseudulla. Tämä on nostettu uuden seudullisen elinvoimaohjelman yhdeksi kärjeksi.

”Osaamiseen, kehittämiseen ja ennen kaikkea kaiken tietotaitomme esille nostamiseen tarvitaan nyt uusi vaihde. Forssan kaupunkiseutu on nostettava takaisin Suomen ykkösalueeksi bio- ja kiertotaloudessa”, sanoo Forssan Yrityskehityksen toimitusjohtaja Maria Jokinen.

Forssan kaupunkiseudulla on erinomaiset mahdollisuudet kehittää edelleen korkealle noteerattua bio- ja kiertotalouteen liittyvää yritys-, koulutus- ja tutkimustoimintaansa. Alkamassa on muun muassa aivan uusi kiihdyttämökonsepti, jolla syntyy sata uutta start up -yritystä tai yritysideaa vuoteen 2021 mennessä.