SSAB palkkaa 170 kesätyöntekijää Hämeenlinnaan

Hämeenlinnan tehtaalle SSAB palkkaa 170 kesätyöntekijää. Haku on parhaillaan käynnissä.

”Tarjoamme nuorille luonnollisesti mahdollisuuden ansaita omaa rahaa ja samalla saada arvokasta työkokemusta terästeollisuuden prosesseista”, kertoo SSAB Europen Raahen tehtaan henkilöstöpäällikkö Tiina Uitto. ”Kesätöiden tarjoaminen on myös osa yhteiskuntavastuun toteuttamista ja nuorten huomioimista. Ja tietenkin tarvitsemme kesätyöntekijöitä myös liiketoiminnallisista syistä, jotta pystymme palvelemaan asiakkaitamme vuoden ympäri”, hän jatkaa.

Töitä on Hämeenlinnassa tarjolla tuotannossa, kunnossapidossa, laboratorioissa, tehdaspalvelussa ja kiinteistöhuollossa.

Suurin osa kesätyöntekijöistä opiskelee tekniikan alan tutkintoa joko ammatti- tai korkeakoulussa.