Esperi Caren toimitusjohtaja Marja Aarnio-Isohanni erosi

Esperi Care

Muun muassa ikäihmisten asumispalveluja tarjoavan Esperi Caren toimitusjohtaja Marja Aarnio-Isohanni on irtisanoutunut. Yhtiö on viime päivinä ollut mediassa esillä sen toiminnassa havaittujen epäkohtien vuoksi.

”Pääpaino on työssäni ollut kasvussa ja kannattavuudessa”, sanoo Marja Aarnio-Isohanni. ”Henkilöstöasiat ovat jääneet liian vähälle huomiolle”, hän jatkaa.

Esperi Caren hallituksen puheenjohtaja Harri-Pekka Kaukonen on pahoillaan, että henkilöstön viestejä ongelmista ei ole otettu tarpeeksi vakavasti. Hän painottaa, että konsernissa on ryhdytty lukuisiin toimenpiteisiin tilanteen korjaamiseksi.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.