Nuori huumekuski kärysi kahdesti Forssassa

Forssassa ja Tammelassa jäi kiinni päihtyneitä kuljettajia keskiviikkona.

Poliisi sai puolenpäivän aikaan ilmoituksen lumipenkkaan juuttuneesta henkilöautosta Verstaskujalla. Partion saapuessa oli jo hinausauto paikalla vetämässä. Penkkaan ajanut vuonna 1958 syntynyt mies puhalsi törkeän rattijuopumuksen rajan ylittävän lukeman.

Iltapäivällä yhden jälkeen Yhtiönkadulla kärähti vuonna 2000 syntynyt mies. Hänellä ei ollut promilleja, mutta huumepikatesti antoi positiivisen tuloksen amfetamiinille. Nuorukainen jäi iltapäivällä vielä uudelleen kiinni rattijuopumuksesta Teollisuuskadulla.

Tammelassa Forssantiellä poliisi pysäytti vastaan ajaneen henkilöauton iltapäivällä vähän puoli kolmen jälkeen. Autolla oli viidenkympin alueella nopeutta 74 km/h. Vuonna 1981 syntynyt mies antoi ajokunnostaan alkometriin näytteen, joka ylitti rattijuopumuksen rajan.