Hämeenlinnan Lentopallokerho heräsi taisteluun

Hämeenlinnan Lentopallokerho

Suvi Kokkonen (5) onnistui hienosti. Kuva: Veli-Matti A. Pitkänen.

Mestarien liigassa Hämeenlinnan Lentopallokerho kärsi kotona Elenia-areenassa Eczacibasille tappion 0-3 (11-25, 20-25, 16-25).

Turkkilaiset aloittivat tylysti ottaen ensimmäisessä erässä neljäntoista pisteen johdon ennen kuin kotijoukkue onnistui avaamaan tilin. Erän lopulla hämeenlinnalaiset pääsivät kiinni peliin ja toisessa erässä laittoivat jo vieraita hieman ahtaalle. Myös kolmas erä oli kotijoukkueelta kohtuullisen hyvää peliä.

Hämeenlinnalaisista erityisesti Suvi Kokkonen onnistui mainiosti. Hän teki pistettä. ” Tulihan tästä pelistä paljon kokemusta ja aina on hyvää nähdä miten tällaiset huiput pelaavat. Sairaan hienoa oli pelata”, hän hehkutti.

Päävalmentaja Matteo Pentassuglia ei hänkään ollut tappiosta masentunut, vaan kehui joukkuettaan. ”Olen todella, todella ylpeä tästä joukkueesta. Heidän asenteensa oli mahtava ja en usko, että kukaan odotti tältä peliltä näin paljoa, kun vastassa oli kenties maailman paras seurajoukkue. He ovat valtavan hyviä torjunnassa ja puolustuksessa”, Pentassuglia sanoi.

Eczacibasin valmentaja Marco Aurelio Motta totesi, että Hämeenlinnan Lentopallokerhon hyvä peli hieman yllätti heidät. ”He taistelivat rohkeasti ja ansaitsivat tällaisen hyvän pelin”, Motta totesi.