Kaksi etsintäkuulutettua kärähti Hämeenlinnassa

Hämeenlinnassa jäi kiinni kaksi etsintäkuulutettua torstaina illalla.

Parikymppinen mies syyllistyi näpistykseen paikkakuntalaisessa marketissa. Hän laittoi olutpullon taskuunsa ja jätti sen maksamatta. Miehellä on kontollaan yhdeksän aikaisempaa anastusta vuoden sisällä. Hän oli myös etsintäkuulutettu.

Huumeissa ajeli 33-vuotias mies henkilöautolla. Kulkupelissä oli siihen kuulumattomat rekisterikilvet, joita epäillään varastetuiksi. Autosta myös löytyi huumausaineita vähäinen määrä. Mies lähetettiin suorittamaan vankeusrangaistusta, jonka vuoksi hänet oli etsintäkuulutettu.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.