Maria Jokinen palkittiin Vuoden Businessvaikuttajana

Maria Jokinen

Vuoden Businessvaikuttaja Maria Jokinen sekä Forssan Nuorkauppakamarin presidentti Jaakko Leskinen ja projektipäällikkö Eero Hirvikoski.

Forssan Yrityskehityksen toimitusjohtaja Maria Jokinen palkittiin Vuoden Businessvaikuttaja -palkinnolla Business Treffit -tapahtumassa Forssassa. Palkinnon myönsi Forssan Seudun Nuorkauppakamari ja sen ideana on nostaa esille positiivisia, seudun hyväksi toimivia henkilöitä.

Nuorkauppakamarin mukaan Maria Jokinen on taitava verkostoituja, joka on ottanut ennakkoluulottomasti uuden tehtävän vastaan. Valintaperusteluissa todetaan, että hän on seudun yrityselämän kokoava voima.

Maria Jokinen kertoo ottavansa palkinnon ilolla vastaan, sillä se on osoitus siitä, että asioita on tehty oikein. ”Lähdin uuteen tehtävään hyvin tuloshakuisesti. Tavoitteenani oli, että meillä on huomattava määrä yrityskohtaamisia vuodessa. Nyt lokakuuhun mennessä olemme lähes kolminkertaistaneet nämä luvut edelliseen vuoteen verrattuna”, hän kertoo.

Forssan Yrityskehityksen toimitusjohtajana Maria Jokinen aloitti kuluvan vuoden alussa. ”Palkinto kuuluu yhtä lailla yrityksen hallitukselle kuin myös koko henkilökunnalle. Hallituksella on ollut selkeä näkemys siitä, että muutosta tarvitaan ja miten yritystä lähdetään kehittämään. Henkilökunta on lähtenyt mahtavan avoimesti mukaan muutokseen. Koko kaupunki ja seutukunta ovat ottaneet minut omakseen ja yhteinen tahto ja päämäärä auttavat tekemään tuloksia”, Jokinen sanoo.

Forssan Yrityskehitys kysyy jokaisen kohtaamisen jälkeen asiakkaan tyytyväisyyttä saamaansa palveluun. Kyselyn mukaan 100 prosenttia vastaajista kertoo palvelun olleen erinomaista. Samoin 100 prosenttia kertoi saaneensa oman asiansa hoidettua. Vastaajista 95 prosenttia on sitä mieltä, että tapaaminen on vastannut odotuksia. Jokainen kyselyyn vastanneista olisi valmis myös suosittelemaan palveluita kollegoilleen.