Vaikeuksia vesillä – Matkustajalaiva juuttui matalikolle Akaassa, huvivene särkälle Pälkäneellä

Vesiliikenteellä oli hankaluuksia lauantai-iltana.

Hämeenlinnasta Tampereella matkalla ollut matkustajalaiva M/S Tampere ajautui Jumusensalmessa reitiltään matalikolle ennen puoltayötä. Kyydissä oli parikymmentä matkustajaa ja viisi miehistön jäsentä. Kukaan ei loukkaantunut eikä aluksessa todettu vuotoja.

Pelastuslaitos avusti matkustajat maihin. Heidät kuljetettiin bussilla Tampereelle. Tukevasti pohjaan juuttunut laiva saatiin irrotettua sunnuntaina.

Pälkäneellä juuttui vene särkälle. Onnettomuus sattui puoli yhdeksän aikaan Pakanrannassa lähellä Kostianvirran suuta. Liikkeellä oli kolme miestä. Pelastuslaitos auttoi venekunnan pälkähästä. Miehet olivat vähän kylmissään, mutta eivät muutoin loukkaantuneet.