Vappuna huumekuskit ja rattikuopot työllistivät poliisia Hämeessä

Hämeenlinnassa nuori mies ajeli aamulla Turuntiellä henkilöautoa ja poliisin tekemän huumausaineen pikatesti antoi positiivisen tuloksen kannabikselle. Kuljettajan epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen ja huumausaineen käyttörikokseen.

Hattulassa ajo-oikeudeton keski-ikäinen mies ajeli autolla maanantaiaamuna Hattulantiellä alkoholin vaikutuksen alaisena. Miestä epäillään rattijuopumuksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Forssassa keski-ikäinen mies ajoi henkilöautoa päihtyneenä maanantai-iltana Similänkadulla. Miestä epäillään rattijuopumuksesta.

Janakkalassa keski-ikäinen mies ajoi maanantai-iltana Valtatie 3:lla henkilöautoa ja poliisin suorittaman huumausaineen pikatesti antoi positiivisen tuloksen kannabikselle. Miestä epäillään rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

Janakkalassa nuori mies kuljetti tiistaina aamuyöllä Helsingintiellä henkilöautoa ilman ajo-oikeutta ja lisäksi huumausaineen pikatesti antoi positiivisen tuloksen amfetamiinille. Kuljettajan epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen, huumausaineen käyttörikokseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta.

Riihimäellä keski-ikäinen mies ajoi moottoripyörällä maanantai-iltana Väinö Sinisalon Kadulla. Motoristille suoritettu huumausainepikatesti oli positiivinen amfetamiinin osalta. Miestä epäillään rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

Riihimäellä tiistaina aamuyöllä naisautoilija kuljetti henkilöautoa Kalevankadulla alkoholin vaikutuksen alaisena. Naista epäillään rattijuopumuksesta.