Huumekuski kaahaili ja törmäili Riihimäellä

Sunnuntai-iltana kello 21.45 aikaan poliisi sai hätäkeskuksen kautta useita ilmoituksia henkilöautosta joka oli kaahannut kovalla nopeudella Riihimäellä Kirjauksentiellä. Auto oli muun muassa osunut ohittaessaan toiseen autoon. Poliisipartio löysi myöhemmin kyseisen auton vaurioituneena Riihimäen ABC:n pihalta.

Auton kuljettaja oli ehtinyt poistua paikalta ennen poliisin tuloa. Poliisipartio tavoitti kuitenkin kyseisen auton kuljettajan Riihimäen Vehmaksessa sijaitsevasta yksityisasunnosta. Asunnosta tavattu mies myönsi partiolle olleensa liikkeellä kyseisellä autolla ja huumausaineen pikatesteri antoi positiivisen tuloksen amfetamiinille.

Mies käytettiin verikokeessa ja kuljetettiin Hämeenlinnan poliisiasemalle asioiden selvittämiseksi. Miestä epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta sekä kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.