Mopoauto kaatui koulun pihalla Hämeenlinnassa

Tiistaina iltapäivällä kello 14.30 aikaan poliisipartio kävi selvittelemässä Hämeenlinnan Ahveniston koulun pihalla sattunutta liikenneonnettomuutta, jossa mopoauto oli kaatunut polkupyörätelineessä olleiden pyörien päälle. Mopoauto kuljettajineen oli ehtinyt poistua paikalta ennen poliisin tuloa. Onnettomuudessa ei aiheutunut henkilövahinkoja. Muutama telineessä ollut polkupyörä vaurioitui. Poliisin alustavan selvityksen mukaan onnettomuuden aiheutti liian suuri tilannenopeus. Mopoauton vuonna 2002 syntynyttä mieskuljettajaa epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

 

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.