Lähes 400 kuskia cross country kesäkauden avaukseen Hattulaan

Offroad-moottoripyörien cross countryn kesäkauden avaukseen Parolannummelle ensi lauantaille ilmoittautui lähes 400 ajajaa. Kyseisessä Panssari CC -kilpailussa ajettavassa SM-sarjan ensimmäisessä osakilpailussa on mukana reilut pari kymmentä kuljettajaa.
Panssari CC SM IX -kilpailu järjestetään Hattulan Parolannummella lauantaina 21. huhtikuuta yhdeksättä kertaa. Kilpailun järjestäjinä toimivat Kangasalan Moottorikerho (KaMoKe) ja ISDE Tuki ryhmä, ja kilpailun tuotto ohjataan enduron Suomen maajoukkueille.

Parolannummella käynnistyvät myös naisten, alle 20-vuotiaiden (U20) sekä 40- ja 50-vuotiaiden veteraanien (V40, V50) Suomen Cup -sarjat.

Kilpailupaikka sijaitsee Hattulan Parolannummella, varuskunta-alueella osoitteessa Parolannummentie 291 (Parolan vanha lentokenttä).

Kilpailu on yleisölle maksuton.