Kaikille avoin järjestöilta Hämeenlinnan pääkirjastossa 23.4.2018

Järjestöt ja yhdistykset ovat tärkeitä toimijoita. Ne elävöittävät kaupunkia ja tuottavat hyvinvointia kaupunkilaisten arkeen.

Hämeenlinnan pääkirjaston musiikkisalissa järjestetään 23.4. klo 17:30 – 20 suuri järjestöilta otsikolla Tehdään yhdessä. Illan tarkoituksena on muodostaa kuvaa järjestöjen ja yhdistysten roolista Hämeenlinnassa.

Illan aikana keskustellaan järjestöjen roolista kaupungin strategisina kumppaneina, avustusprosessien uudistamisesta sekä pohditaan sitä, miten kaikki kolme osapuolta; kaupunki, yhdistykset ja kuntalaiset, hyötyisivät yhteistyöstä mahdollisimman hyvin.

Iltaan kutsutaan mukaan yhdistyksiä, seuroja ja järjestöjä, mutta myös aktiivisia kuntalaisia ja harrastajia kaikista ikäryhmistä ja asuinalueilta pitäjiä unohtamatta.

Kaupunkia tilaisuudessa edustaa virkamiehiä kaikilta toimialoilta, joten ideoihin ja kysymyksiin saadaan vastauksia mahdollisesti jo illan kuluessa. Illan avaa kaupunginjohtaja Timo Kenakkala ja iltaa moderoi järjestöasiantuntija Sipi Korkatti.

Lisätietoja illasta antaa liikuntapäällikkö Päivi Joenmäki, puh. 03 621 2382 ja tuotantokoordinaattori Jenna Kankaanpää, puh. 03 621 2308.