Hämeenlinna hakee ehdotuksia ympäristöpalkinnon saajaksi

Hämeenlinnan kaupungin kaupunkirakennelautakunta hakee ehdotuksia vuoden 2018 ympäristöpalkinnon saajaksi. Ympäristöpalkinto on myönnetty vuodesta 2002 lähtien. Ympäristöpalkinto voidaan antaa Hämeenlinnan kaupungissa tai Hattulan kunnassa toimivalle yksittäiselle ihmiselle, yhteisölle tai yritykselle, joka on esimerkillisellä toiminnallaan edistänyt kestävän kehityksen toteutumista.

Vuonna 2017 ympäristöpalkinnon sai Kaurialan yläkoulu, joka on pitkään ja ansiokkaasti ottanut ympäristökasvatuksen osaksi koulutoimintaa. Lisäksi lautakunta antoi kunniamaininnan Äimäjärven suojeluyhdistys ry:lle toiminnasta Äimäjärven tilan ja virkistyskäytön parantamiseksi.

Ympäristöpalkintoehdotuksen tulee sisältää esitys palkinnon saajaksi perusteluineen sekä ehdotuksen tekijä yhteystietoineen.

Ehdotuksia voivat tehdä kaikki asiasta kiinnostuneet 15.5.2018 saakka Hämeenlinnan kaupungin viranomaispalveluihin osoitteeseen PL 84, 13101 Hämeenlinna tai sähköpostitse kaupunkirakenne@hameenlinna.fi.

Ympäristöpalkinnosta löytyy tietoa Hämeenlinnan kaupungin kotisivuilta: www.hameenlinna.fi/ymparistopalkinto.