Daisy helpottaa perheiden arkea

Hattulassa, Hämeenlinnassa ja Janakkalassa otetaan käyttöön uusi varhaiskasvatuksen toiminnanohjausjärjestelmä.

Uuden, Daisy-nimisen järjestelmän kautta huoltajat voivat hoitaa kaikki lapsen hoitoon ja varhaiskasvatukseen liittyvät asiat, kuten esimerkiksi hoitopaikan haku, hoitoaikojen ilmoittaminen, ilmoittautuminen esiopetukseen, huoltajien tiedot, muutosilmoitukset ja kodin ja hoitopaikan välinen viestintä. Järjestelmä toimii niin mobiilissa, tabletissa kuin tietokoneellakin.

Daisy-toiminnanohjausjärjestelmä on seutukunnallinen hankinta ja se otetaan käyttöön 1.6.2018. Huoltajille tiedotetaan järjestelmän käyttöönotosta ja käytöstä kevään aikana Tenavanetissä infotilaisuudessa sekä kunnan verkkosivuilla osoitteessa www.hattula.fi/palvelut/sivistys/varhaiskasvatus.