Huumekuskit kärähtivät ratista

Riihimäellä kortiton mies jäin poliisin haaviin ajettuaan henkilöautoa huumausaineen vaikutuksen alaisena. Kuljettajan hallusta löytyi vähäinen määrä huumausainetta. Miestä epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Hämeenlinnassa mies ajeli henkilöautolla huumausaineen vaikutuksen alaisena, kunnes poliisi nappasi kuskin pois tien päältä. Miestä epäillään rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

Ajokiellossa oleva mies kuljetti henkilöautoa huumausaineen vaikutuksen alaisena Hämeenlinnassa. Miehen hallusta löytyi pieni määrä huumausainetta. Miestä epäillään huumausainerikoksesta, rattijuopumuksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.