Päihtyneitä ja kortittomia kuskeja kärähti poliisin haaviin Hämeessä

Perjantaina päivällä poliisipartio pysäytti Janakkalassa Vähikkäläntiellä henkilöauton tarkistusta varten. Kuski puhalsi alkometriin törkeän rattijuopumuksen ylittävän lukeman. Mies käytettiin tarkkuusalkometrikokeessa ja määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Perjantai-iltana poliisipartio pysäytti Janakkalassa vt3:lla henkilöauton. Autoa kuljettanut mies puhalsi alkometriin nollan, mutta huumausaineen pikatesteri antoi positiivisen tuloksen amfetamiinille. Mies käytettiin verikokeessa asian varmistamiseksi. Lisäksi ilmeni, että miehellä ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta.

Perjantaina iltapäivällä liikennevalvontaa vt130:lla Riihimäellä Kumelassa suorittanut poliisipartio pysäytti henkilöauton. Autoa kuljettanut mies puhalsi alkometriin rattijuopumuksen ylittävän lukeman. Lisäksi ilmeni, että miehen käyttämästä autosta oli verot maksamatta. Mies käytettiin tarkkuusalkometrikokeessa ja määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Humppilassa perjantaina iltapäivällä liikennepoliisin partio pysäytti 9-tiellä henkilöauton ja autoa kuljettanut mies puhalsi alkometriin rattijuopumuslukemat. Lisäksi ilmeni, että miehellä ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta. Mies käytettiin tarkkuusalkometrikokeessa ja määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.