Lammilla mopoauto ajoi henkilöauton eteen, kaikki kyydissä olijat sairaalaan

Torstaina iltapäivällä Lammilla mopoauto ja henkilöauto kolaroivat risteyksessä. Mopoautoa kuljettanut 15-vuotias tyttö ei ollut havainnut risteävää tietä oikealta tullutta henkilöautoa vaan ajoi sen eteen. Henkilöauto törmäsi mopoauton oikeaan kylkeen. Henkilöauton etuosa meni kasaan ja turvatyynyt laukesivat. Mopoauton rakenteet murtuivat pahasti. Molemmat ajoneuvot hinattiin pois paikalta.

Mopoauton ajosuunnassa oli liikennemerkillä osoitettu väistämisvelvollisuus. Kyydissä tytöllä oli kaksi suunnilleen samanikäistä tyttöä joista toinen loukkaantui törmäyksessä. Kaikki mopoautossa olleet kuljetettiin Kanta-Hämeen keskussairaalaan. Henkilöautossa olleet henkilöt eivät loukkaantuneet. Mopoauto on rekisteröity kahdelle henkilölle. Sitä kuljettanutta tyttöä epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, vammantuottamuksesta ja liikennerikkomuksesta.