Kortteja kuivumaan hurjista ylinopeuksista

Torstai-iltana valtatiellä 3 poliisi mittasi noin 40-vuotiaan miehen kuljettamalle henkilöautolle nopeudeksi 179 km/h rajoituksen ollessa 100 km/h. Hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon. Kyydissä oli yksi matkustaja. Miestä epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Noin tuntia myöhemmin samalla tiellä noin 20-vuotiaan miehen kuljettamalle henkilöautolle poliisi mittasi tutkalla nopeudeksi 181 km/h rajoituksen ollessa 100 km/h. Kyydissä oli kolme matkustajaa. Kuljettaja määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon ja hänen ajokorttinsa otettiin poliisin haltuun. Kuljettajaa epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Perjantain puolella noin kello yhden aikaan yöllä Harvialantiellä noin 20-vuotiaan miehen kuljettamalle henkilöautolle poliisi mittasi tutkalla nopeudeksi 130 km/h rajoituksen ollessa 80 km/h. Yksin liikkeellä ollut mies määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon ja hänen ajokorttinsa otettiin poliisin haltuun. Häntä epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.