Kortteja kuivumaan hurjista ylinopeuksista

Torstai-iltana valtatiellä 3 poliisi mittasi noin 40-vuotiaan miehen kuljettamalle henkilöautolle nopeudeksi 179 km/h rajoituksen ollessa 100 km/h. Hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon. Kyydissä oli yksi matkustaja. Miestä epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Noin tuntia myöhemmin samalla tiellä noin 20-vuotiaan miehen kuljettamalle henkilöautolle poliisi mittasi tutkalla nopeudeksi 181 km/h rajoituksen ollessa 100 km/h. Kyydissä oli kolme matkustajaa. Kuljettaja määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon ja hänen ajokorttinsa otettiin poliisin haltuun. Kuljettajaa epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Perjantain puolella noin kello yhden aikaan yöllä Harvialantiellä noin 20-vuotiaan miehen kuljettamalle henkilöautolle poliisi mittasi tutkalla nopeudeksi 130 km/h rajoituksen ollessa 80 km/h. Yksin liikkeellä ollut mies määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon ja hänen ajokorttinsa otettiin poliisin haltuun. Häntä epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

 

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.