Huumausaineissa ajeltiin Tammelassa ja Forssassa

Poliisipartio nappasi  tiistai-iltana kiinni valtatiellä 10 ajokortittoman autoilijanaisen, jolle suoritettu huumausaineen pikatesti osoitti positiivisen tuloksen amfetamiinille. Naista epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Nuori mies jäi kiinni Forssassa kaksi kertaa vuorokauden sisällä autoilemassa huumausaineen vaikutuksen alaisena. Partio sai miehen ensimmäisen kerran kiinni puolen päivän aikaan ratissa Forssan keskustassa. Illalla samainen mies yritti välttää uudelleen kiinni jäämisen lähtemällä autolla pakoon havaittuaan poliisipartion. Lyhyen seurannan jälkeen mies luovutti ja antautui poliisille. Tällä kertaa matkan jatkuminen loppui poliisin säilöön. Tapauksia tutkitaan useilla rikosnimikkeillä mm törkeä liikenneturvallisuuden vaarantaminen, rattijuopumus, huumausaineen käyttörikos ja kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta.