Hattulan kunta julistaa avoimen taidehankinnan

Hattulan kunta julistaa avoimen taidehankinnan 29.3. – 31.5.2018.

Hanke toteutetaan uuden terveysaseman yhteydessä, joka valmistuu helmikuussa 2020. Taidehankinnan maksimiarvo on 20 000 €, johon sisältyy taideteos palkkioineen.

Teos voidaan sijoittaa Terveysaseman aulaan, pääjulkisivuun, sisäänkäyntiin tai piha-alueelle. Taideteoksen toivotaan liittyvän j ollain tavalla Hattulaan ja sille asetetaan seuraavat kriteerit:julkiseen tilaan soveltuva, pitkäaikainen, terveellinen ja turvallinen. Teos tulee olla huollettavissa kohtuullisin kustannuksin.

Hankkeesta järjestetään infotilaisuus kiinnostuneille 12.4.2018 klo 18.00 Juteinitalon Jaakonsalissa (Kauppatie 3, 13720 Parola), tilaisuudessa on kahvitarjoilu.

Luonnokset tulee jättää 31.5.2018 klo 15.00 mennessä kunnan palvelupisteeseen (Pappilanniementie 9, 13880 Hattula tai Juteinitalo, Kauppatie 3, 13720 Parola) tai sähköpostilla minna.linna-vuori@hattula.fi.

Luonnoksen voi jättää digitaalisena, paperitulosteena tai pienoismallina. Luonnoksen oheen liitetään toteutussuunnitelma, joita on saatavilla kunnan kotisivuilta sekä kunnan palvelupisteiltä. Luonnoksista ei makseta korvausta.

Luonnokset ovat nähtävillä Hattula-päivien ajan 6. – 9.6.2018, jolloin niistä voi antaa palautetta kunnan kotisivuilla www.hattula.fi.
Valinnan tekee valintaraati 12.6.2018 ja valitusoikeutta päätöksestä ei ole. Valintaraati voi myös jättää valitsematta ketään taiteilijaa.