Voita häät Hämeen linnassa ja tontti omalle kodille Hämeenlinnassa

Hämeenlinnan kaupunkimarkkinoinnin kampanjassa etsitään hääparia viettämään häitään Hämeen keskiaikaisessa linnassa kesän suosituimpana hääpäivänä 18.8.2018.

Romanttisessa kilpailussa voittaneelle hääparille on palkintona upeat häät Hämeen keskiaikaisessa linnassa lauantaina 18.8.2018 sekä tonttipaikka omalle kodille Hämeenlinnassa.

Massiivisella kilpailulla halutaan saada lisää asukkaita Hämeenlinnaan ja vahvistaa mielikuvaa Hämeenlinnasta laadukkaan asumisen kaupunkina. Kampanjan markkinointi on suunnattu pääkaupunkiseudulle.

”Haluamme tavoittaa erityisesti asumisen markkinoinnin ydinkohderyhmämme, pääkaupunkiseudun nuoret pariskunnat ja perheet, joissa avioliitto ja kodin perustaminen ovat ajankohtaisia asioita”, Hämeenlinnan kaupunkimarkkinoinnista vastaavan Linnan Kehitys Oy:n markkinointi- ja viestintäpäällikkö Kati Tiitola kertoo.

Arviolta noin 55 000 euron arvoiseen huikeaan palkintoon kuuluu muun muassa häätilaisuus 30 henkilölle tarjoiluineen ja ohjelmineen Hämeen linnassa, hääkampaukset ja meikit, morsiuskimppu, lahjakortti kultasepänliikkeeseen, hääkuvaus sekä hääsviitti Vanajanlinnassa.

Hääjuhlan lisäksi Hämeenlinnan kaupunki lahjoittaa voittajaparille omakotitalotontin, jonka voittajapari saa valita seitsemästä eri puolilla Hämeenlinnaa sijaitsevasta vaihtoehdosta. Tontille pari voi halutessaan rakentaa Lammi-kivitalot-talopaketin päivän numeron mukaisesti -18% alennuksella.

”Yhteistyökumppaneiksi lähtivät myös innolla mukaan yksi arvostetuimmista kokous -ja juhlapaikoista, Vanajanlinna, sekä iso joukko pienempiä paikallisia yrityksiä ja toimijoita, jotka toteuttavat muun muassa hääkampaukset, morsiuskimpun ja valokuvauksen. Hääparin ei tarvitse huolehtia oikeastaan mistään muusta kuin kosia ja saapua paikalle”, kertoo Tiitola.

Näin osallistut kilpailuun

Tehkää minuutin mittainen video, josta käy ilmi keitä olette ja miksi juuri teidän tulisi voittaa häät ja tontti Hämeenlinnasta. Ladatkaa videonne julkiselle Instagram-tilille ja täyttäkää ilmoittautumislomake. Eniten tykkäyksiä saanut video voittaa! Käyttäkää videon julkaisussa tunnisteita #häätlinnassa #kotilinnassa

Osallistumisaika 15.3.-15.4.2018. Äänestää voi 15.3.-4.5.2018. Äänestäminen tapahtuu Instagramissa. Kaikki kilpailuun osallistuvien videot jaetaan osoitteessa instagram.com/visithameenlinna
Kilpailuajan päätyttyä eniten Instagramissa tykkäyksiä saanut video voittaa.