Hämeessä pieniä kolareita

Riihimäki

Maanantaina iltapäivällä keskustassa henkilöautoa ja polkupyöräilijä törmäsivät toisiinsa risteyksessä. Polkupyörällä ajoi noin 40-vuotias nainen. Hänellä oli ajosuunnassaan liikennemerkillä osoitettu väistämisvelvollisuus. Autoilija pysähtyi törmäyksen jälkeen, mutta ei jäänyt paikalle asiaa selvittämään. Autoa kuljetti noin 40-vuotias mies. Pyöräilijää epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Hän loukkaantui onnettomuudessa lievästi.

Orimattila

Maanantaina iltapäivällä Pennalassa Lahdentiellä 17-vuotiaan miehen kuljettama traktori oli lähtenyt heittelehtimään. Takana oli tullut noin 55-vuotiaan naisen kuljettama henkilöauto. Nainen oli yrittänyt väistää heittelehtivää traktoria, mutta oli törmännyt sen perään ja suistunut vastaantulevien kaistan yli pellolle. Tapahtuma-aikaan tie oli ollut liukas, märkä ja jäinen. Kukaan ei loukkaantunut onnettomuudessa. Henkilöauto jouduttiin hinaamaan pois paikalta. Molempia kuljettajia epäillään liikennerikkomuksesta.