Hämeessä pieniä kolareita

Riihimäki

Maanantaina iltapäivällä keskustassa henkilöautoa ja polkupyöräilijä törmäsivät toisiinsa risteyksessä. Polkupyörällä ajoi noin 40-vuotias nainen. Hänellä oli ajosuunnassaan liikennemerkillä osoitettu väistämisvelvollisuus. Autoilija pysähtyi törmäyksen jälkeen, mutta ei jäänyt paikalle asiaa selvittämään. Autoa kuljetti noin 40-vuotias mies. Pyöräilijää epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Hän loukkaantui onnettomuudessa lievästi.

Orimattila

Maanantaina iltapäivällä Pennalassa Lahdentiellä 17-vuotiaan miehen kuljettama traktori oli lähtenyt heittelehtimään. Takana oli tullut noin 55-vuotiaan naisen kuljettama henkilöauto. Nainen oli yrittänyt väistää heittelehtivää traktoria, mutta oli törmännyt sen perään ja suistunut vastaantulevien kaistan yli pellolle. Tapahtuma-aikaan tie oli ollut liukas, märkä ja jäinen. Kukaan ei loukkaantunut onnettomuudessa. Henkilöauto jouduttiin hinaamaan pois paikalta. Molempia kuljettajia epäillään liikennerikkomuksesta.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.