Suuri määrä rattijuoppoja Hämeessä

ORIMATTILA:

Mieshenkilön epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen ja huumausaineen käyttörikokseen Orimattilassa 9.3.2018 illalla Rantatiellä. Kuljettajalle suoritettu huumausaineiden pikatesti antoi positiivisen tuloksen amfetamiinille, bentsoille ja opiaateille.

JANAKKALA:

Naishenkilön epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen Janakkalassa 9.3.2018 illalla Juttilantiellä. Kuljettaja puhalsi poliisin tarkkuusalkometriin 0,56 mg/l.

Mieshenkilön epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen, huumausaineen käyttörikokseen ja liikenneturvallisuuden vaarantamiseen Janakkalassa 10.3.2018 yöllä VT 3:lla. Kuljettaja suistui valtatiellä 3 hieman ennen Viralan liittymää kulkusuunnassaan oikealle etelän suunnasta tultaessa. Henkilöauto oli kulkenut tien pientareella noin 120 metrin matkan lopulta pysähtyen. Ei henkilövahinkoja. Kuljettajalle suoritettu huumausaineiden pikatesti antoi positiivisen tuloksen amfetamiinille.

HEINOLA:

Mieshenkilön epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen Heinolassa 9.3.2018 illalla Hevossaarentiellä. Kuljettaja puhalsi poliisin tarkkuusalkometriin 0,52 mg/l.

HÄMEENLINNA:

Mieshenkilön epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen ja huumausaineen käyttörikokseen Hämeenlinnassa 9.3.2018 illalla Haratiellä. Kuljettajalle suoritettu huumausaineiden pikatesti antoi positiivisen tuloksen amfetamiinille.

LAHTI:

Mieshenkilön epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen, huumausaineen käyttörikokseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta Lahdessa 9.3.2018 yöllä Ahtialantiellä. Kuljettajalle suoritettu huumausaineiden pikatesti antoi positiivisen tuloksen amfetamiinille. Kuljettajalla ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta.

Mieshenkilön epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen Lahdessa 10.3.2018 yöllä Mäkeläntiellä. Kuljettaja puhalsi poliisin tarkkuusalkometriin 0,55 mg/l.