Puukkoja taskussa ja huumeita veressä

09.03.2018 Häme

Lahti

-Torstaina aamulla kolmekymppinen mies näpisti Lahden keskustassa kauppaliikkeestä kosmetiikkatuotteen ja juoksi vartijaa pakoon kauppakeskus Trioon, jossa vartija sai miehen kiinni. Tarkastuksessa miehen hallusta löytyi kaksi puukkoa. Miestä epäillään toisen vahingoittamiseen soveltuvan esineen hallussa pidosta yleisellä paikalla ja näpistyksestä.

-Torstaina iltapäivällä henkilöauton ja polkupyöräilijän välinen liikenneonnettomuus Asemantaustassa, jonka seurauksena pyöräilijä loukkaantui. Henkilöauto oli ajanut kiinteistön pihasta pyörätielle, jolloin kolmekymppinen nainen osui pyörällä autoon. Nainen kuljetettiin sairaankuljetuksen toimesta hoitoa saamaan. Poliisilla ei ole tietoa naisen vammojen vakavuudesta. Auton kuljettajaa epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

– Hämeenlinna

-Poliisipartio pysäytti torstaina puolen päivän aikaan nelikymppisen miehen kuljettaman auton, jonka kuljettajan sylkitesti näytti positiivisen tuloksen useille huumausaineille. Lisäksi miehellä ei ollut ajo-oikeutta aiemmin määrätyn ajokiellon johdosta. Miestä epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

-Torstaina illalla poliisipartio tavoitti Lammilla henkilöauton kuljettajan, joka puhalsi poliisin alkometriin 2.67 o/oo. Miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta

Loppi

-Nuoren miehen epäillään syyllistyneen torstaina aamupäivällä rattijuopumukseen ja huumausaineen käyttörikokseen ajettuaan henkilöautolla Launoisilla kannabiksen vaikutuksen alaisena.

Riihimäki

-Perjantaina aamuyöstä Hämeenlinnantiellä ulosajo, jossa kolmekymppisen miehen epäillään kuljettaneen pakettiautoa vahvasti päihtyneenä. Mies oli poistunut autoltaan ennen partion saapumista, mutta lumeen jääneet kengänjäljet osoittivat miehen käyttämän reitin autolta kiinniottopaikalle. Puhalluskoe osoitti 2.3 o/oo tulosta. Miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.