Kolari, rattijuopumuksia ja liikenneturvallisuuden vaarantamisia

08.03.2018 Häme

Lahti

Keskiviikkona alkuillasta keskustassa noin 50-vuotias nainen ajoi henkilöautolla risteyksessä päin punaisia liikennevaloja ja törmäsi toisen henkilöauton etukulmaan. Nainen määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon ja hänen ajokorttinsa otettiin poliisin haltuun. Kukaan ei loukkaantunut törmäyksessä. Alkoholilla ei ollut osuutta tapahtumiin. Autot vaurioituivat hinauskuntoon. Naista epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Torstaina aamuyöllä keskustassa noin 35-vuotias mies kuljetti henkilöautoa päihtyneenä. Hän puhalsi törkeää rattijuopumusta osoittavat lukemat. Hän oli menettänyt ajo-oikeutensa pari viikkoa aiemmin ajettuaan ylinopeutta. Tapausta tutkitaan törkeänä rattijuopumuksena ja kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta.

Jokioinen

Keskiviikkoiltana valtatiellä 10 noin 60-vuotias mies kuljetti pakettiautoa päihtyneenä. Hän puhalsi törkeää rattijuopumusta osoittavat lukemat. Tarkkuusalkometrikokeen ja kuulustelun jälkeen hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon ja hänen ajokorttinsa otettiin poliisin haltuun. Miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta.

Hattula

Keskiviikkoiltana Parolassa kantatie 57:llä 18-vuotias mies kuljetti henkilöautoa reilua ylinopeutta. Hänen kuljettamalleen autolle poliisi mittasi tutkalla nopeudeksi 110 km/h rajoituksen ollessa 60 km/h. Kyydissä oli kolme samanikäistä matkustajaa. Yksi heistä otettiin kiinni voimassa olleen etsintäkuulutuksen perusteella. Kuljettaja määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon ja hänen ajokorttinsa otettiin poliisin haltuun. Häntä epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.