Hämeessä rattijuoppoja liikenteessä

HATTULA:

Mieshenkilön epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen ja huumausaineen käyttörikokseen Hattulassa 4.3.2018 päivällä VT 3:lla. Kuljettaja puhalsi poliisin seulonta-alkometriin 0,65 mg/l. Lisäksi kuljettajalle tehty huumausaineiden pikatesti antoi positiivisen tuloksen kannabikselle.

HÄMEENLINNA:

Mieshenkilön epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen, huumausaineen käyttörikokseen, kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta ja ajoneuvorikkomukseen Hämeenlinnassa 4.3.2018 iltapäivällä Miemalantiellä. Kuljettajalle suoritettu huumausaineiden pikatesti antoi positiivisen tuloksen amfetamiinille. Kuljettajalla ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta ja ajoneuvo oli määräaikaiskatsastamaton sekä ajoneuvovero oli erääntynyt.

HAUSJÄRVI:

Mieshenkilön epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen ja huumausaineen käyttörikokseen Hausjärvellä 4.3.2018 illalla Välikujalla. Kuljettajalle suoritettu huumausaineiden pikatesti antoi positiivisen tuloksen kannabikselle.

LAHTI:

Salpausselän kisat sujuivat poliisin näkökulmasta rauhallisesti myös sunnuntaina.