Rauhallinen viikonloppu Hämeessä

LOPPI:

Mieshenkilön epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen ja huumausaineen käyttörikokseen Lopella 3.3. 2018 iltapäivällä Yhdystiellä. Kuljettajalle suoritettu huumausaineiden pikatesti antoi positiivisen tuloksen kannabikselle ja opiaateille.

HÄMEENLINNA:

Mieshenkilön epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen Hämeenlinnassa 3.3.2018 yöllä Kontuvuorentiellä. Kuljettaja puhalsi poliisin alkometriin 1,6 promillea.

LAHTI:

Mieshenkilön epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen, huumausaineen käyttörikokseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta Lahdessa 4.3.2018 yöllä Tyyrpuurinkadulla. Kuljettaja puhalsi poliisin alkometriin 0,6 promillea. Kuljettajalla ei ollut vaadittavaa ajo-oikeutta. Henkilön hallusta löytyi turvallisuustarkastuksen yhteydessä vähäinen määrä epäiltyä huumausainetta.

JANAKKALA:

Naishenkilön epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen ja huumausaineen käyttörikokseen Janakkalassa 4.3.2018 yöllä Helsingintiellä. Kuljettajalle suoritettu huumausaineiden pikatesti antoi positiivisen tuloksen kannabikselle ja amfetamiinille.

KISAVIIKONLOPPU/ LAHTI:

Lauantai päivä ja yö poliisin näkökulmasta sujui rauhallisesti. Vuorokauden aikana poliisi otti kaksi henkilöä kiinni kisa-alueelta. Toinen henkilö otettiin kiinni päihtymyksen takia ja toinen henkilö rikokselta ja häiriöltä suojaamiseksi.