Rauhallinen viikonloppu Hämeessä

LOPPI:

Mieshenkilön epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen ja huumausaineen käyttörikokseen Lopella 3.3. 2018 iltapäivällä Yhdystiellä. Kuljettajalle suoritettu huumausaineiden pikatesti antoi positiivisen tuloksen kannabikselle ja opiaateille.

HÄMEENLINNA:

Mieshenkilön epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen Hämeenlinnassa 3.3.2018 yöllä Kontuvuorentiellä. Kuljettaja puhalsi poliisin alkometriin 1,6 promillea.

LAHTI:

Mieshenkilön epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen, huumausaineen käyttörikokseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta Lahdessa 4.3.2018 yöllä Tyyrpuurinkadulla. Kuljettaja puhalsi poliisin alkometriin 0,6 promillea. Kuljettajalla ei ollut vaadittavaa ajo-oikeutta. Henkilön hallusta löytyi turvallisuustarkastuksen yhteydessä vähäinen määrä epäiltyä huumausainetta.

JANAKKALA:

Naishenkilön epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen ja huumausaineen käyttörikokseen Janakkalassa 4.3.2018 yöllä Helsingintiellä. Kuljettajalle suoritettu huumausaineiden pikatesti antoi positiivisen tuloksen kannabikselle ja amfetamiinille.

KISAVIIKONLOPPU/ LAHTI:

Lauantai päivä ja yö poliisin näkökulmasta sujui rauhallisesti. Vuorokauden aikana poliisi otti kaksi henkilöä kiinni kisa-alueelta. Toinen henkilö otettiin kiinni päihtymyksen takia ja toinen henkilö rikokselta ja häiriöltä suojaamiseksi.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.