Rauhallinen kisaviikonlopun aloitus

RIIHIMÄKI

-Nuori kortiton kuljettaja autoili perjantai iltana tuhdissa humalassa ja huumausaineiden vaikutuksen alaisena Riihimäellä. Miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

LAHTI

-Nuori kortiton kuljettaja autoili perjantai iltana huumausaineiden vaikutuksen alaisena Liipolassa. Miestä epäillään rattijuopumuksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

-Puolen yön jälkeen poliisille tuli tehtävä, jonka mukaan Jalkarannantiellä on henkilöauto keskellä kaistoja ja kuljettajan paikalla nuokkuu mies. Partion saapuessa paikalle mies yrittää kaasuttaa liikkeelle, mutta autoon oli tullut vikaa penkkaan törmäämisen johdosta. Miehen puhalluskoe ylitti rattijuopumuksen rajan. Kuljettajaa epäillään rattijuopumuksesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

-Poliisipartio pysäytti yöllä Ahtialassa auton, jonka ajo-oikeudettoman kuljettajan epäillään olleen huumausaineen vaikutuksen alaisena. Kuljettajan hallusta löydetty lisäksi luvaton kaasusumutin. Miestä epäillään rattijuopumuksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja ampuma-aserikoksesta.