Huumekuskeja kiinni Hämeessä

 28.2.2018 iltapäivällä Lahdessa Launeella poliisipartio pysäytti henkilöauton, jota kuljetti n. 35-vuotias mies. Huumepikatesti osoitti positiivista amfetamiinille. Kuljettajan ajo-oikeus oli myös rauennut, joten miestä epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Vain puolta tuntia myöhemmin poliisipartio pysäytti henkilöauton Lahden Saksalassa. Autoa kuljettaneen parikymppisen miehen huumepikatesti näytti niin ikään positiivista amfetamiinille eikä tälläkään kuljettajalla ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta, joten häntä epäillään samoista nimikkeistä kuin hetkeä aiemmin Launeella ajellutta miestä.

Samoihin aikoihin Janakkalassa autoili n. 35-vuotias mies alkoholin ja huumeiden vaikutuksen alaisena. Mies puhalsi poliisin seulonta-alkometriin rattijuopumusta osoittavat lukemat ja huumepikatesti osoitti positiivista amfetamiinille. Miestä epäillään rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta.