Huumepäissään Riihimäellä

Riihimäellä oli keskiviikkona liikkeellä huumepäissä toikkaroineita.

Kontiontiellä poliisipartio tapasi kaksikon, jonka henkilöllisyydet ja etsintäkuulutukset päätettiin selvittää. Turvallisuustarkastuksen yhteydessä toisen henkilön hallusta löytyi huumausaineeksi luokiteltuja lääkeaineita, joihin hänellä ei ollut esittää reseptejä. Miestä epäillään huumausaineen käyttörikoksesta.

Kauppakadulla elintarvikeliikkeen henkilökunta otti kiinni miehen, joka oli asiattomasti ja ilman lupaa mennyt lukitulle käytävälle. Partion tullessa paikalle löytyi miehen hallusta runsaasti huumausaineeksi luokiteltavia lääkkeitä, joihin hänellä ei ollut reseptejä. Miehellä oli myös teräase. Häntä epäillään huumausainerikoksesta ja toisen vahingoittamiseen soveltuvan esineen hallussapidosta.