Huumeisku tuotti tulosta – Poliisi iski järeästi Forssassa ja Loimaalla

Poliisi teki tehostetun huumeiden katuvalvontaiskun Forssassa ja Loimaalla. Operaatio onnistui hyvin.

Forssan seudulla poliisi paljasti epäillyn törkeän törkeän dopingrikoksen. Lisäksi ilmi tuli kaksi huumausainerikosta, yhdeksän huumausaineen käyttörikosta, useita epäiltyjä rattijuopumuksia, kulkuneuvon kuljettamisia oikeudetta, kaksi lievää ampuma-aserikosta ja toisen vahingoittamiseen soveltuvan esineen hallussapito.

Operaation aikana oli useita rikoksesta epäiltyjä kiinniotettuna ja yksi pidätettynä. Isussa tavattiin myös useita etsintäkuulutettuja ja valvonnassa havaitun johdosta jouduttiin tekemään yksi lastensuojeluilmoitus.

Poliisin haltuun takavarikkoon jäi isohko määrä huumaus- ja dopingaineita, huumausaineiksi ilman reseptiä luokiteltavia lääkeaineita, ampumatarvikkeita ja toisen vahingoittamiseen soveltuvia esineitä.

Loimaan seudulla paljastui kymmenen epäiltyä huumausainerikosta tai huumausaineen käyttörikosta. Kolmessa tapauksessa epäilty oli ensikertalainen.

Viime torstaina ja perjantaina tehdyt iskut olivat jatkoa tammikuussa tehdylle päänavaukselle operaation syventämiseksi. Tällä kerralla toimittiin osittain Hämeen ja Lounais-Suomen poliisilaitosten rajat ylittäen.