Hämärähommia Riihimäellä – Autoja krompattu, huumekuskilla ”kuumia” kamoja

Riihimäellä Herajoella on poliisilla ollut selviteltävää.

Viikonlopun aikana kerrostalon pysäköintialueella murtauduttiin kahteen henkilöautoon. Ne oli yritetty ottaa luvatta käyttöön siinä kuitenkaan onnistumatta.

Autojen sisällä oli pengottu paikkoja, mutta mitään ei oltu anastettu. Käyttöönottoyrityksistä tuli autoihin jonkin verran vaurioita.

Myöhään maanantai-iltana Herajoella poliisi pysäytti henkilöauton, joka oli kierrellyt teollisuusalueella. Ratissa ollut noin 25-vuotias nainen vaikutti päihtyneeltä. Hän puhalsi nollan, mutta huumausainepikatesti oli positiivinen. Kuljettaja käytettiin verikokeessa.

Nainen ja kyydissä ollut noin 30-vuotias mies otettiin kiinni Hämeenlinnan poliisiasemalle. Autossa oli anastetuksi epäiltyä omaisuutta ja muutama ampuma-aseen patruuna. Tapausta tutkitaan rattijuopumuksena, huumausaineen käyttörikoksena, varkautena ja ampuma-aserikoksena.