Suomen muotopuolisin koti löytyi Hämeenlinnasta

Pesukone, ahdas, asuminen

Hämeenlinnassa sijaitseva omakotitalo on valittu Suomen muotopuolisimmaksi kodiksi.

”Voittajakodista löytyy monta yksityiskohtaa, jotka äänestettiin mukaan myös muotopuolisuuksien Top 10 -listallemme. Kaikista suunnittelun kukkasista huolimatta voittajakoti on omistajilleen selvästi rakas”, perustelee valintaa YIT:n markkinointijohtaja Eeva Hirvijärvi.

”Meidän koti on ihana. Kaikki erikoiset yksityiskohdat tuovat esiin sen, miten monia vaiheita talon yli 85-vuotiseen historiaan mahtuu”, kuvailee talon omistaja Laura Kosonen-Majaniemi.

YIT kysyi syksyllä, millaisia muotoilun kukkasia suomalaiskodeista löytyy. Kysely poiki sadoittain vastauksia. Muotoilun kukkasten inspiroimana YIT ryhtyi Facebookissa etsimään Suomen muotopuolisinta kotia. Kilpailuun tuli yhteensä 500 ilmoittautumista.