Huumekuskilta löytyi luvaton kaasusumutin Hämeenlinnassa

Päihtyneiden kuljettajien edesottamukset ovat työllistäneet poliisia.

Hämeenlinnassa Paroisissa keskiviikkona aamuyöllä noin 40-vuotias mies kuljetti henkilöautoa ja puhalsi nollatuloksen. Huumausainepikatesti kuitenkin oli positiivinen. Verikokeen jälkeen hänet otettiin kiinni. Miehen hallusta löytyi huumausaineeksi epäiltyä ainetta ja kaasusumutin, johon hänellä ei ollut hallussapitolupaa.

Taka-Hätilässä tiistaina iltapäivällä noin 55-vuotias mies kuljetti henkilöautoa ja puhalsi törkeää rattijuopumusta osoittavat lukemat. Hänet oli aiemmin määrätty ajokieltoon. Mies oli jäänyt kortitta ajamisesta kiinni neljä kertaa aikaisemmin viimeisen vuoden sisällä.

Riihimäellä Arolammilla ajoi henkilöautolla noin 40-vuotias nainen tiistaina illalla. Hän puhalsi nollat, mutta huumausainepikatesti oli positiivinen. Verikokeen jälkeen nainen vapautettiin.