Huumekuskit työllistivät poliisia pitkin Kanta-Hämettä

Useampi huumeissa ajellut kuljettaja joutui poliisin kanssa tekemisiin viikonvaihteessa.

Janakkalassa moottoritiellä pakettiauto törmäsi henkilöauton perään sunnuntaina iltapäivällä. Pakettiautoa ajoi nuorehko mies. Hänen epäillään olleen ratissa huumaavien aineiden vaikutuksen alaisena. Ajo-oikeus mieheltä myös puuttui.

Riihimäellä lauantai-iltana sekavanoloinen mies puhalsi nollat ja kieltäytyi huumepikatestistä. Poliisipartio kyyditsi hänet verikokeeseen. Nelikymppistä miestä epäillään rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

Janakkalassa perjantain ja lauantain välisenä yönä puolenyön aikaan poliisipartio havaitsi epäilyttävän auton. Huumepikatesti näytti positiivista kannabikselle, jota kuljettaja luovuttikin autostaan vapaaehtoisesti konstaapeleille.

Hämeenlinnassa ajeli perjantaina iltapäivällä mies, joka oli nauttinut amfetamiinia ja kannabista. Autosta paljastui huumausaineiksi epäiltäviä aineita. Miehen asuntoon tehtiin kotietsintä. Sieltä löytyi lisää epäiltyjä huumeita ja lisäksi haulikon patruunoita.