Optimismia ilmassa Hämeen yrityksissä

Jussi Eerikäinen, Hämeen kauppakamari

Hämeen kauppakamarin toimitusjohtaja Jussi Eerikäinen. Kuva: Tarmo Valmela / Photodance Valmela.

Hämeen kauppakamarin alueen yrityksistä 60 prosenttia ilmoittaa liikevaihtonsa olleen viime vuonna suurempi kuin toissa vuonna. Tämä käy ilmi tuoreesta yritysbarometrista.

”Yritysten arviot liikevaihdon paranemisesta ovat pysyneet edelleen positiivisina. Saldoluku oli kesällä +49 ja nyt se on +50. Lähes joka toinen vastanneista uskoo myös tilauskannan kasvavan seuraavan kuuden kuukauden aikana”, kertoo Hämeen kauppakamarin toimitusjohtaja Jussi Eerikäinen.

Tilauskannat yrityksissä ovat jopa 45 prosenttia suuremmat verrattuna vuodentakaiseen. Vastanneista 47 prosenttia uskoo tilauskannan myös kasvavan seuraavan kuuden kuukauden aikana. Tilauskannan saldoluku on +34, kun viime kesänä se oli +29.