Iskelmä Festivaaleilla kaikkien aikojen ohjelmisto: Kaija Koo, Popeda, Juha Tapio…

Himoksella vuosittain järjestettävä Iskelmä Festivaali juhlitaan kesällä jo kymmenettä kertaa. Viime vuonna kävijäennätyksen 35 000 kävijällä tehneen tapahtuman 10-vuotisjuhlilla tulevat esiintymään kaikki parhaat kotimaiset tähtiartistit. Nyt julkaistaan isoin osa tapahtuman ohjelmistosta, joka on valtava: 3 päivänä, lähes 40 upeaa esiintyjää, neljällä eri lavalla.

Iskelmä Festivaalilla tullaan näkemään mm. hurmaavat Kaija Koo sekä Suvi Teräsniska, ikiliikkuvat viihdyttäjät Matti ja Teppo, äijärockia tarjoilevat Popeda ja Yö sekä uutta musiikkisukupolvea edustavat Roope Salminen & Koirat sekä Elias Kaskinen & Päivänsankarit. Tapahtumassa viihdyttävät myös Lauri Tähkä, Jari Sillanpää, Neljänsuora sekä Tuure Kilpeläinen & Kaihon Karavaani unohtamatta Jenni Vartiaista, Anna Puuta sekä Laura Voutilaista. Tapahtuman perinteisessä tanssiteltassa festivaalikansaa tanssittavat mm. Lemmenlautta, Hurma sekä Myrskytuuli. Lisää artisteja julkaistaan keväällä.

Iskelmä Festivaali vietetään Himoksella, jossa festivaaliasiakkaita palvelevat ensiluokkaiset tapahtumapuitteet ja –palvelut. Festivaalialue on kauttaaltaan asvaltoitu, ja sieltä löytyy runsaasti erilaisia palveluita kuten esimerkiksi Terassiravintola Riemu vesiwc-tiloineen, Himos Parkin ruokamaailmat kuten Ravintola Tuvan Á La Carte, Pizzeria Monon pizzat sekä festivaalialueen herkulliset street food –vaunut ja kojut, sekä lukuisat muut oheistoiminta- ja myyntipisteet.

”Iskelmä Festivaali on kasvanut 10 vuodessa todella hienoksi ja upeaksi tapahtumaksi, jota on ilo tehdä näin suurelle yleisölle aivan ensiluokkaisessa paikassa. Iskelmä Festivaalia ei suotta kutsuta kesän parhaaksi tapahtumaksi”, toteaa festivaalin promoottori Timo Isomäki.

Iskelmä Festivaalin ohjelmajulkaisujen myötä käynnistyy sekä Iskelmäradion festivaaliaiheinen joulukalenteri sekä tapahtuman erikoishintaisten joululippujen myynti. Joululiput ovat myynnissä vain joulukuun ajan. Lippuja myydään Tiketissä ja Lippupisteessä, sekä majoitusvarausten yhteydessä Himoslomat keskusvaraamossa. Kaikki alueen mökit on loppuunvarattu, ja myös caravanalueista osa on täynnä. Caravanpaikkoja löytyy vielä LähiTapiola sekä KIA Niitty –alueilta.